Review Ochelari Sport cu camera video foto si mp3

Am primit pentru test un gadget interesant, cu multiple functii, care arata foarte bine. Este vorba de o pereche de ochelari de soare in stil sport, unisex, care sunt dotati cu o camera video si foto, dar si cu un mp3 player incoporat.

Pe piata exista mai multe modele de ochelari cu camera spion insa toate sunt modele stil clasic, mai mult pentru barbati.

Datorita camerei video frontale si castilor stil doape incluse, sunt un accesoriu excelent pentru ciclism si drumetii, sunt utili in trafic (in cazul in care nu ai sau nu vrei sa iti cumperi o camera auto de bord), dar si pentru situatii in care doresti sa spionezi si sa inregistrezi pe cineva, pe ascuns 🙂

La prima atingere, calitatea gadgetului este una foarte buna, materialele sunt de calitate, au un plastic lucios iar lentilele sunt foarte bune, polarizate.

Partea de hardware a ochelarilor este pe bratele laterale. Pe bratul drept exista mufa jack de 3,5mm pentru conectarea castilor audio iar pe bratul stang este slotul pentru cardul microSD, mufa jack pentru incarcarea acumulatorului si butoanele de control.

* Puteti folosi castile incluse in pachet pentru ascultat mp3-uri sau va puteti alege altele mai performante din oferta magazinelor online

* Cardul de memorie trebuie sa aiba o capacitate de maxim 32 Gb. Nu este inclus in pachet, deci puteti alege unul de aici.

* Incarcarea o puteti face de la orice alimentator sau orice dispozitiv ce are o mufa USB. O incarcare completa se face in aproximativ o ora. Acumulatorul are o autonomie de 2-3 ore maxim.

Caracteristici generale:

Inregistrare audio-video
Format video si rezolutie: AVI, 1280x960pp
Video frame rate: 30fps
Captura de imagine: 1600×1200 ppi
Tensiunea de incarcare DC-5V
Interfata: mini-port USB
Tip baterie: lithium
Compatibilitate: Windows XP / Vista / Win7 / Min8 32/64 biti
Mediu inregistrare: MicroSD pana la 16GB (cardul nu este inclus)
Tip inregistrare: HD
Imagini statice (poze)
Microfon
Interfata USB
Culoare: Negru
Greutate: 0.32.

Dupa cum puteti observa in imaginea de mai jos, pachetul contine:

– Ochelari cu camera

– Cablu de incarcare

– Laveta stergere pentru lentile

– Toc transport

– Manual utilizare in engleza.

 

 

 

 

 

Bine de stiut!

Inainte de prima utilizare, gadgetul trebuie lasat la incarcat timp de 1 ora, pana cand led-ul rosu se va stinge.

Cardul de memorie trebuie sa-l introduceti in PC si sa-l formatati, la nume trebuie lasat gol, nu trebuie completat nimic.

Pentru pornirea gadgetului, trebuie sa tineti apasat 2-3 secunde pe butonul PLAY situat pe bratul stang. Dupa ce l-ati pornit, pentru a incepe filmarea, tineti apasat 2-3 secunde pe primul buton, ce are inscriptionat sub el o pictograma a unei camere video.

Poze ale produsului

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi pretul actual al acestui gadget si comanda-l simplu, online!

 

Cumpara pentru ei si un card de memorie potrivit

 

Share Button