Boxa portabila JBL Go2 | Prezentare

Cei de la Harman au lansat de curand JBL GO 2, care este un facelift a primului model, JBL Go, care a avut un success urias. Ca si modificari, noutatea producatorului este functia waterproof, adica boxa rezista la apa, fata de precedenta care nu avea aceasta caracteristica si un sunet imbunatatit.

JBL GO2 este dotată cu tehnologie IPX7 waterproof, oferind oportunitatea iubitorilor de muzică să asculte muzică la piscină sau la plajă fără grija de uda dispozitivul.

Standardul IPX7 va permite sa va scufundati cu boxa la maxim 1 metru sub apa si sa o mentineti acolo timp de maxim 30 minute.

Dimensiunile acestei boxe sunt 71.2 x 86.0 x 31.6 (mm), ceea ce o face ultra portabila, o poti pune in buzunarul gecii sau in buzunarele laterale ale rucsacului de laptop fara probleme. In ciuda dimensiunilor, este foarte puternica si zgomotoasa. Are un difuzor cu o putere de 3W (majoritatea boxelor externe au asa) cu un diametru de 40 mm.

Acumulatorul este un Li-ion polymer de 730 mAh, care poate duce pana la maxim 5-6 ore de ascultat continuu la un volum mediu spre maxim.

Schimbarile legate de design sunt urmatoarele: colturile au fost rotunjite fata de precedenta iar pe lateral unde sunt mufele conectoare jack 3,5mm si microUSB au fost protejate de o “usita” de cauciuc are etanseaza si protejeaza de apa.

Specificatii oferite de producator:

  • Wireless Bluetooth Streaming: Poți asculta muzica preferată de pe smartphone sau tabletă
  • IPX7 Waterproof: Nu mai trebuie să-ți faci griji pentru apă, GO 2 putând fi scufundat în timp ce te distrezi
  • Speakerphone: Speaker dotat cu sistem de anulare al ecoului și a zgomotului nedorit pentru a avea apeluri telefonice impecabile
  • Baterie reîncărcabilă: Baterie reîncărcabilă Li-ion cu până la 5 ore autonomie.
  • AUX: Permite ascultarea muzicii prin cablu AUX
  • Culori: Misty Gray, Seafoam Mint, Lemonade Yellow, Sunkissed Cinnamon, Pearl Champagne, Midnight Black, Deep Sea Blue, Moss Green, Coral Orange, Ruby Red.

 

Vezi care este pretul actual al acestui gadget si comanda-l!

 

Pareri ale celor care au cumparat acest produs:

 

Share Button